Anti-Corona schermen van veiligheidsglas

Samen krijgen we Corona onder controle!

Voorbeeld anti-Corona Scherm

Wij gaan ervan uit dat het coronavirus nog een zeer lange tijd onder ons is. Daarom heeft DutchWall Systeemwanden een deel van haar productie vrijgemaakt om anti-Corona schermen te fabriceren, om op deze manier het maatschappelijk belang te dienen. Met de inzet van onze anti-Corona schermen zorgt u voor bescherming van uw personeel en bezoekers en wordt de kans op besmetting kleiner.

  • Verkleint de kans op verspreiding van het coronavirus
  • Duurzaam én stijlvol
  • Onderhoudsvrij

Uiteraard moet u continu op de hoogte zijn van de richtlijnen van het RIVM en dient u zich daar ook aan te houden. Wij staan altijd open voor suggesties om ons product te verbeteren in onze gezamenlijke strijd tegen het coronavirus. Alleen zo krijgen we samen Corona onder controle!

Preventieschermen tegen verspreiding van Corona

Onze schermen hebben een mooie, luxe uitstraling en zijn zeer effectief om de kans op besmetting door het coronavirus te verkleinen. Het onderstel is gemaakt van aluminium, met daartussen gehard veiligheidsglas van 8 mm dik. De schermen kunnen vrijstaand of als bureauafscheiding gebruikt worden, waarbij u de bureaus, tafels of andere toepassingen als het ware tegen het geharde veiligheidsglas aan schuift. De schermen zijn zowel in de lengte- als breedterichting te gebruiken. Het onderstel valt volledig weg onder het bureau of de tafel, waardoor alleen de glasplaat zichtbaar is.

De voordelen van geslepen gehard veiligheidsglas:

  • Makkelijk schoon te maken zonder speciale schoonmaakmiddelen
  • Antistatisch
  • Zeer duurzaam
  • Blijft eruitzien als nieuw
  • Heeft geen onderhoud nodig
  • Niet scherp

Opties voor anti-Corona schermen

Uiteraard valt er ook iets te kiezen. We leveren het preventieglas in 2 kleuren:

Optie 1: Helder geslepen gehard veiligheidsglas

Optie 2: Zwart geslepen gehard veiligheidsglas

Daarnaast is het mogelijk om het glas nog meer te personaliseren door bijvoorbeeld uw logo, afbeeldingen of teksten in het glas te laten branden. Tot slot zijn de preventieschermen achteraf te voorzien van folie. Zo zorgen we ervoor dat de glazen schermen helemaal aan uw wensen zullen voldoen.

Afmetingen van de preventieschermen

Het onderstel van de anti-Corona schermen heeft bij alle afmetingen een hoogte van 650 mm (op het hoogste punt gemeten, zodat het volledig van het zicht onttrokken wordt). Dit geldt bij een toepassing van de preventieschermen waarbij bureaus, tafels of andere toepassingen tegen elkaar aan komen te staan. Het hoogste punt van de geharde veiligheidsglasplaat is 1350 mm.

Een circulaire economische keuze: goed voor het milieu

DutchWall Systeemwanden neemt uiteraard haar verantwoordelijkheid met betrekking tot het milieu: onze anti-Corona schermen kunnen niet alleen verplaatst en hergebruikt worden, we maken ook uitsluitend gebruik van materialen die niet belastend zijn voor het milieu en die gerecycled kunnen worden. Ook onze productieprocessen zijn milieuvriendelijk.

Onze anti-Corona schermen zijn van een dusdanige kwaliteit dat de levensduur bij normaal gebruik extreem lang is. We hopen dat we met elkaar het coronavirus zo snel mogelijk onder controle krijgen. Op het moment dat dat het geval is, heeft u nog steeds een stijlvolle, duurzame afscheiding die multi-inzetbaar is.

Anti-Corona schermen bij u op kantoor?

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van preventieschermen voor veilig werken bij u op kantoor? Onze specialisten adviseren u graag. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons of het contactformulier. Zo doen we er samen alles aan om het coronavirus onder controle te krijgen.

Contactformulier

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Aantal werkplekken*
Opmerking/ vraag