DUTCHWALL systeemwanden ontzorgt

DutchWall systeemwanden is een uitermate platte organisatie, waardoor we zeer snel kunnen inspelen op uw vragen. U krijgt meteen iemand aan de lijn met verstand van zaken.

Samen scoren

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze expertise. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met u mee naar de eindgebruiker of wonen wij een bouwvergadering bij om adviserende of technische ondersteuning te bieden. Dit kan voor u het verschil maken.

Tekening of plattegrond

Als u een tekening of plattegrond heeft, dient u deze in bij DutchWall systeemwanden. Wij gaan direct voor u aan de slag en berekenen precies hoeveel en welke onderdelen u nodig heeft, tot op het laatste schroefje nauwkeurig. We houden zelfs rekening met eventuele ‘snijverliezen' en brengen een overzichtelijke offerte uit.

De order verwerken

Zodra u besluit de order in te dienen, spreken wij een afhaal- of aflevermoment af. Wij kunnen desgewenst een tekening voor uw monteurs verzorgen, zodat zij op een juiste, snelle en overzichtelijke manier aan de slag kunnen. Bent u niet helemaal zeker van de uitvoering of wilt u het project gezamenlijk inmeten en/of bespreken op locatie? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Mocht er tijdens het proces iets wijzigen, dan is dat geen probleem. DutchWall systeemwanden heeft alles in eigen hand en daarom kunnen wij altijd direct corrigeren.

Flexibiliteit

U kunt ook zelf calculeren en direct de onderdelen bestellen bij DutchWall systeemwanden. Dit kan per e-mail, telefoon of via een WhatsApp-bericht. Mocht u nog geen aflevermoment weten, dan biedt Dutchwall systeemwanden u ook de mogelijkheid om uw orders op afroep te zetten. In goed overleg is met uw partner in systeemwanden vrijwel alles mogelijk!

Contact

Bel 036 202 7001 als u meer wilt weten over onze diensten, een vraag heeft of direct een order wilt plaatsen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dutchwall.nl of het onderstaande contactformulier invullen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking/ vraag