Over ons

DutchWall systeemwanden is dé leverancier van complete systeemwanden en onderdelen daarvan. Wij zijn een jonge, innovatieve onderneming (opgericht in 2017), maar dat neemt niet weg dat we wel al meer dan 30 jaar in het vak zitten. We weten als geen ander wat er van ons verlangd en verwacht wordt. Dankzij onze enorme ervaring zijn we in staat geweest om onze eigen systeemwanden te ontwikkelen die aansluiten bij de eisen en uitstraling van deze tijd. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om de wanden naadloos aan te sluiten op alle systemen, ongeacht het merk of de fabrikant.

Door de productie in eigen huis en grote voorraden zijn we in staat om direct uit voorraad te leveren. Tevens beschikken we over de mogelijkheid om de wanden af te halen in ons magazijn in Almere. Een belletje, e-mail of een Whatsapp-bericht is genoeg; wij zorgen dat het voor u klaar staat, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Wij voeren alleen onze eigen wanden met intellectuele eigendomsrechten. Hierdoor bent u verzekerd van een beproefd concept van absolute topkwaliteit.

Onze wanden zijn ontwikkeld in samenspraak met architecten, eindgebruikers, montagebedrijven en leveranciers. Onze wanden zijn supersnel te monteren; zelfs voor de volglaswanden in combinatie met 100 mm wanden hebben we unieke oplossingen. Bij DutchWall geen wanden die ontwikkeld zijn in de vorige eeuw, maar met de montagesnelheid die de huidige markt van u - en dus ook van ons - verwacht.