Systeemwanden

Onze lijnen

Volglas-lijn

De volglas-lijn is een 22 mm systeemwand die is ontwikkeld in samenspraak met alle disciplines: architecten, eindgebruikers, montagebedrijven en leveranciers. De ontwikkeling had twee uitgangspunten als basis: het comfort en de gebruikersbeleving van de toekomstige gebruikers. Mensen voelen zich nu eenmaal beter en presteren beter in een prettige omgeving.

De Volglas-lijn heeft een moderne uitstraling en heeft zijn naam te danken aan de volledig glazen wanden, van vloer tot plafond. De glazen panelen komen direct tegen elkaar aan te staan, waardoor een enorm ruimtelijk effect ontstaat. Tegelijkertijd blijft de privacy van de gebruiker gewaarborgd.

DutchWall heeft voor deze lijn unieke profielen ontwikkeld waarmee deze wanden naadloos gecombineer kunnen worden met onze andere wandlijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld de dichte Omega-, Strak-, of Stuc-lijn gebruiken als tussenwand en de gangwanden inzetten als vol glas-lijn. Zo zijn er ontelbare creatieve combinaties mogelijk. Ook bij deze wandlijn bent u verzekerd van absolute topkwaliteit en is het montagegemak een vanzelfsprekendheid.

Er valt iets te kiezen

De Volglas-lijn biedt tal van mogelijkheden. Hieronder volgt een kleine opsomming van de mogelijkheden:

Profielen

   • profielen in alle denkbare kleuren
   • elegant kozijn
   • unieke overgangsprofielen die aansluiten naar de Omega-, Strak- en Stuc-lijn
   • diverse glassoorten en kleuren

Deuren

   • met een HPL-toplaag
   • van gehard glas
   • aluminium kaderdeuren

Voorbeelden van onze Volglas-lijn

Voorbeelden van onze combinatie Omega-lijn / Volglas-lijn

Voorbeelden van onze combinatie Stuc-lijn / Volglas-lijn

Een circulaire economische keuze: goed voor het milieu:

De Volglas-lijn is enorm veelzijdig en bovendien snel te monteren. Ook kan de wand snel en gemakkelijk gedemonteerd worden, zodat u hem kunt verplaatsen naar een andere ruimte. Hierdoor kunt u de materialen talloze keren hergebruiken. Dit levert een besparing op voor de eindgebruiker en zo ontstaat er een hele lange levensduur. Mede door het feit dat de wand aangesloten kan worden op bestaande wanden of gecombineerd kan worden met gebruikte materialen, wordt bijgedragen aan circulaire oplossingen.

DutchWall systeemwanden neemt uiteraard haar verantwoordelijkheid met betrekking tot het milieu: onze wanden kunnen niet alleen verplaatst en hergebruikt worden, ook maken wij uitsluitend gebruik van materialen die niet belastend zijn voor het milieu en/of gerecycled kunnen worden. Ook onze productieprocessen zijn milieuvriendelijk.

Combineren maar

DutchWall systeemwanden heeft verschillende wandlijnen die eindeloos met elkaar te combineren zijn en feilloos op elkaar aansluiten. Zodoende kan er voor elke verdieping, afdeling, gangwand, werkplek of voor welke toepassing dan ook, een eigen, persoonlijke uitstraling gekozen worden die voldoet aan uw specifieke wensen of eisen.